• Kun je de laatste tijd niet meer in slaap komen en word je steeds vermoeider? Bestel dan slaapmiddelen online bij Byfit.nl en geniet weer van je nachtrust.

   

  Slaapmiddelen

  Een goede nachtrust is erg belangrijk. Toch ervaren veel mensen regelmatig in meer of mindere mate slaapproblemen. Als een hele nacht slapen voor je eerder een uitzondering is, kijk dan voor hulpmiddelen. Byfit.nl biedt verschillende supplementen aan om rustiger te worden en beter te slapen. Bestel deze slaapmiddelen veilig en voordelig online bij Byfit.nl.

   

  Welke slaapmiddelen biedt Byfit.nl aan?
  Bij Byfit.nl kun je online verschillende natuurlijke rustgevende middelen en slaapmiddelen kopen. Als basis worden een of meerdere van onderstaande ingrediënten gebruikt.

   

  Valeriaan
  Valeriaan werd tweeduizend jaar geleden al gebruikt in het oude Griekenland. Het helpt bij spanning, angst, nervositeit en slapeloosheid. Valeriaan wordt vaak gebruikt bij kortdurende of incidentele angst- of spanningsmomenten, zoals bijvoorbeeld bij een examen of vliegangst. Bij werk gerelateerde spanning –  ook als dit langdurig is – kan valeriaan eveneens helpen. Slaap je slecht door spanning of stress? Dan is valeriaan mogelijk de aangewezen remedie.

  Niet bij iedereen helpt valeriaan. Pas na een tijd proberen, kun je zeggen of het voor jou werkt.

   

  Let op bij combinaties met valeriaan
  Nuttig tijdens je gebruik van valeriaan geen alcohol. Het kan de werking van valeriaan namelijk beïnvloeden. Ook andere kalmerende middelen en cafeïnehoudende dranken kunnen een (ongewenst) effect hebben. Wanneer je antidepressiva slikt mag je geen valeriaan gebruiken en hetzelfde geldt voor slaapmiddelen. Valeriaan kan deze namelijk versterken.

   

  Melatonine
  Melatonine is een lichaamseigen hormoon dat een rol speelt in ons slaap- en waakritme. Normaal maakt ons lichaam dit zelf aan zodra het donker wordt en helpt het ons om in slaap te vallen. Blauw licht (tv, laptop, iPad, telefoon,…) kan deze afgifte in de war sturen, waardoor je een verstoord dag- en nachtritme krijgt, met slaapproblemen als gevolg. In dat geval kan de inname van melatonine je helpen om in slaap te komen. Let wel: op termijn moet je toch iets aan het verstoorde ritme doen.

  Melatonine is ook aangewezen bij jetlags en andere vormen van een verstoord waak-slaapritme.

   

  Melisse
  Melisse heeft een kalmerende en ontspannende werking. Het helpt bij slapeloosheid ontstaan door angsten, paniek en stress. Daarnaast helpt het bij nachtmerries. Het helpt ook bij maagdarmklachten en menstruatiekrampen.

  Hop
  De milde werking van hop bij slapeloosheid wegens stress of spanning, maakt het een goede ondersteunende plant.

   

  Passiebloem
  Ook passiebloem heeft een eerder zachte, ondersteunende werking. Ze helpt ontspannen wanneer je moe, overwerkt of angstig bent. 

   

  Magnesium
  Bij een tekort aan magnesium ervaar je moeite om te ontspannen en is een goede nachtrust niet meer vanzelfsprekend. Magnesium helpt om beter in te slapen, maar ook je diepe slaap wordt verbeterd door het gebruik van magnesium.

   

  Cannabidiol (CBD)
  CBD helpt je beter te slapen, wegens het stressverlagende effect. Het zorgt er niet alleen voor dat je makkelijker inslaapt, het heeft ook een positieve invloed op de lengte van de slaap en op de slaapcyclus zelf.

   

  Bestel je slaapmiddelen voordelig online bij Byfit.nl
  Niets zo vervelend als nacht na nacht wakker liggen. Bestel daarom één van de natuurlijke slaapmiddelen online bij Byfit.nl. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over onze producten

   

  Contact Info

  038-3374938

  https://byfit.nl

  info@byfit.nl

   

  MENU

  Word press  Jigsy  Yola  Weebly  Own-free-website  Justpasteit  Eklablog  Tumblr  Evernote  Doc

   

  Spreadsheet  Slide Show  Form  Google Site  Drawing  Drive

   


  40 commentaires


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique